ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На каналі "Рада" авторську програму вестиме політтехнолог Володимир Петров

15.12.2021, 10:29

Політтехнолог Володимир Петров приєднається до парламентського телеканалу “Рада”. 

Про це стало відомо з промовідео оновленого каналу, яке опублікувала журналістка Соня Кошкіна, повідомляє “Детектор медіа”.

За даними джерел видання, на каналі він вестиме авторську програму чотири рази на тиждень.

Промовідео про оновлення каналу знімали у Верховній Раді, зокрема в сесійній залі.

“Коли опозиція дізналась, що канал “Рада” оновлюється і буде якісним каналом, то в усіх контрольованих ЗМІ вони почали свою істерику, що тепер канал буде працювати на владу. Ось, що ми хочемо вам відповісти: канал “Рада” був і є державним каналом. Ми розповідали й будемо розповідати про те, що відбувається у владі. Ми будемо інформувати українців про події влади. Цієї влади, тієї, що буде після цієї. Тієї, яка буде після тієї. У цьому і є наша робота: інформувати тих, хто обрав цю владу, про роботу цієї влади”, – йдеться в закадровому тексті відео.

За даними джерел, оновлене мовлення стартує в режимі телемарафону, а ток-шоу почнуть виробляти пізніше. За неофіційною інформацією, куруватиме продакшн заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко. 

Як повідомляв ІМІ, 30 листопада директор парламентського телеканалу "Рада" Вадим Перенчук заявив, що канал може оновити сітку мовлення вже із середини грудня, якщо отримає для цього додаткові 43 мільйони гривень. За його словами, уже оголошено творчі конкурси на виробництво ток-шоу та інших програм. Конкурси вже на фінальній стадії. 

15 грудня парламентський телеканал "Рада" планує вийти в ефір в оновленому форматі – із сучасною парламентською студією та додатковою студією в Кабміні.

Державне підприємство “Мультимедійна платформа України” (телеканали “Дом” та UATV) отримало фінансування на 2022 рік 362 мільйони гривень.

Liked the article?
Help us be even more cool!