ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Хмельниччині зареєстрували ще три суб'єкти у сфері медіа

29.07.2024, 10:00
Альона Береза

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення зареєструвала три суб’єкти у сфері медіа, що працюють на Хмельниччині. Йдеться про телеканал, друковану газету та електронний науковий збірники державного університету. 

Таке рішення Нацрада ухвалила 11 липня під час свого засідання.

Зокрема, медіарегулятор зареєстрував:

  • телеканал “ТРК К-П” від ТОВ “Телерадіокомпанія Кам’янець-Подільський” (м. Кам’янець-Подільський). Телеканал має інформаційний формат і працює дві години на добу за кабельною цифровою технологією, територія поширення місцева.
  • онлайн-медіа “Подільський вісник: сільське господарство, техніка, економіка” від закладу вищої освіти “Подільський державний університет” (м. Кам’янець-Подільський).
  • Друковану газету “Наддністрянська правда” від приватного підприємства “Редакція газети “Наддністрянська правда” (селище Нова Ушиця).

Крім того, Нацрада перенесла на наступні засідання розгляд питання щодо реєстрації телеканалу з Шепетівки ТОВ ТРК “Лайк ТВ”. Таке рішення було ухвалено, оскільки надійшла інформація від представниці Нацради на Хмельниччині Олени Гавінської, що Шепетівська міська рада 11 липня, в день розгляду документів, вийшла зі складу засновників юрособи. Члени регулятора підтримали це перенесення.

Як повідомляв ІМІ, 14 червня Нацрада оштрафувала телеканал LIKE TV на 682 гривні за те, що він не мовив упродовж 14 днів, після проведення планової перевірки. Також регулятор зареєстрував друковане медіа “Красилівський вісник”.

Liked the article?
Help us be even more cool!