ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На фронті загинув журналіст Микола Рачок, що захищав Україну

21.07.2022, 10:30
Фото – фейсбук Павла Кащука
Фото – фейсбук Павла Кащука

На фронті загинув журналіст видання про авто InfoCar та захисник України Микола Рачок. 

Про це повідомило видання та головний редактор Павло Кашчук.

Микола Рачок з початку великої війни пішов захищати Україну. 

За словами головреда, за ці п'ять місяців патріотизм, мотивація та сила духу зробили з Колі воїна. 

“І за його наснагу доля подарувала йому смерть, про яку мріє справжній боєць. Його підрозділ (58 бригада) неочікувано прийняв свій не перший, але, здавалося б, нерівний бій з досить чисельним загоном “Ліга” ПВК Вагнера. Бій непростий, але ворога було повністю знищено. Прорив зупинено. Трупи “елітних” спецпризначенців купами валяються навколо позицій. […] Проте ця перемога була небезкоштовною… 

За словами побратимів, Коля був справжнім воїном, свідомо йшов у бій, повернувся  на фронт навіть після пропозиції взяти довшу відпустку після важких тижнів у Луганській області.  […] Коля, дякую, спочивай з миром!” – написав Павло Кашчук.

За даними ІМІ, Микола Рачок – 36-й медійник, що загинув унаслідок російської агресії в Україні. З них вісім – під час виконання журналістської діяльності, 28 загинули як учасники бойових дій або внаслідок російських обстрілів, не під час виконання ними журналістських обов’язків.

Нагадаємо, у липні загинули журналіст ГО “Дорожній контроль Вінниця”, волонтер, захисник України Володимир Даценко (внаслідок ракетного обстрілу Вінниці) та ведучий музичного телеканалу М2, військовослужбовець Збройних сил України Карім Гуламов (загинув на фронті).

Liked the article?
Help us be even more cool!