ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Черкащині в журналістки на сесії міської ради поцупили диктофон

03.09.2021, 10:00
Фото – onlinetrade.ru
Фото – onlinetrade.ru

У керівниці радіостанції “На хвилі Корсуня” Галини Добровольської вкрали редакційний диктофон 31 серпня під час сесії Корсунь-Шевченківської міської ради (Черкаська область).

Про це журналістка повідомила представнику ІМІ в Черкаській області.

Журналістка, яка також є депутаткою міської ради, з початком сесії диктофон залишила на столі працівників міськради, щоб записувати виступи депутатів, а сама зайняла своє місце в сесійній залі.

“Залишила мікрофон на тому місці, що й завжди. Ніколи за нього не переймалася, бо ж не було жодної крадіжки за 10 років. Та й подумати годі, що в сесійній залі таке можливо”, – розповіла Галина.

У зловмисних діях вона підозрює колегу-депутата, з яким того ж дня напередодні в неї стався конфлікт.

“На цій сесії ми розглядали деякі резонансні питання. Вони не проходили, зокрема, й тому, що я утримувалася під час голосувань, – розповіла вона. – Одного з депутатів рознервувало певне питання. Він досить нецензурно висловлювався на мою адресу. Погрожував. І мій диктофон це зафіксував. “Буде доказ для звернення в поліцію”, – відповіла я на те.

Як розповіла журналістка, згаданий депутат та один з його колег підходили до столу, де лежав диктофон, зауважила журналістка. Вже згодом вона виявила, що пристрій зник. Відтак і висуває версію, що один з депутатів відволікав присутніх, а інший, власне, забрав диктофон.

Натомість звинувачені депутати заперечували журналістці свою причетність до цього випадку. На місце викликали поліцію. 

“Поліція нікого не обшукувала. Взяли в мене свідчення і вже сьогодні призначили слідчого та попросили документи на диктофон та моє журналістське посвідчення”, – розповіла вона. 

Галина Добровольська, окрім крадіжки із завданням матеріальних збитків, наполягає на свідомому перешкоджанні журналістській діяльності. 

“Сподіваюся на справедливе розслідування. Є досить свідків, а також уже опрацьовують відеозапис сесії міської ради”, – сказала журналістка.

Liked the article?
Help us be even more cool!