ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Банковій "Беркут" зламав руку фотокору УНІАН

02.12.2013, 12:55

1 грудня у Києві фотокореспондент УНІАН Євген Малолетка постраждав під час подій під Адміністрацією Президента, коли працівники "Беркуту" сильно побили людей. Про це він повідомив ТСН.

За його словами, під час першої зачистки бійцями він біг понад стінкою і намагався в цей момент фотографувати те, що відбувається. Його побачив один із бійців спецзагону, який підбіг і почав сильно бити його кийками. Коли фотокреспондент впав, його продовжували бити по спині, ногах, руках і голові.

"Коли один відбіг від мене, то підбіг одразу наступний. Він також мене сильно побив, коли я вже лежав на асфальті. У результаті у мене зламана рука", - повідомив він.

Наразі Євген Малолетка чекає на операцію, яку 1 грудня не змогли зробити.

“Я знімав першу хвилю атаки «Беркута». Його співробітники побачили, що я веду зйомку, і вирішили «провести профілактику». Близько десяти чоловіків били мене палицями. Я кричав: «Преса» - з'ясувалося, цим лише зашкодив собі. Дісталося мені й за те, що я був у протигазі: «Ах, ти - преса в протигазі? Отримуй!». В результаті, зламана кістка на долоні, садна, забої… Так і було, на моїх колег кидалися через те, що вони вели зйомки. Через це мені й розбили камеру навмисно. Хоча, загалом, ніхто не розбирався - били всіх, хто перебував поблизу Адміністрації Президента. Я хочу подати заяву до прокуратури”, - розповів “Телекритиці” Малолєтка.

Нагадаємо, 1 грудня під Адміністрацією Президента стались масштабні сутички мітингувальників з "Беркутом". Від дій "беркуту" постраждали кілька десятків журналістів.

Liked the article?
Help us be even more cool!