ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Михайло Ткач очолив відділ журналістських розслідувань "Української правди"

26.08.2021, 11:21
Фото – фейсбук Sevgil Hayretdın Qızı Musaieva
Фото – фейсбук Sevgil Hayretdın Qızı Musaieva

Журналіст Михайло Ткач, який працював у проєкті “Схеми: корупція в деталях” (спільний проєкт Радіо Свобода та UΛ:Першого) 26 серпня очолив відділ журналістських розслідувань інтернет-видання “Українська правда”.

Про це повідомила на фейсбук-сторінці головна редакторка “Української правди” Севгіль Мусаєва.

“Завжди вважала Михайла Ткача одним з найталановитіших та найсміливіших журналістів України. І тому рада повідомити, що від сьогодні він очолює відділ журналістських розслідувань “Української правди”. […] Я знаю, наскільки ви сумували за журналістськими розслідуваннями на УП, які завжди були частиною ДНК нашого видання. Тож будемо робити все від нас залежне, аби виправдати вашу довіру та сподівання. Побажайте Михайлу і його команді успіхів. Попереду в них дуже багато роботи”, – написала вона.

Як повідомляв ІМІ, 26 травня “Українська правда” заявила, що група компаній Dragon Capital, яку очолює Томаш Фіала, купила 100% корпоративних прав на видання та всі його активи.

26 травня головна редакторка “Української правди” Севгіль Мусаєва та генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала підписали редакційну угоду.

Генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала розповів, що вирішив купити інтернет-видання “Українська правда”, щоб воно не потрапило в погані руки. Також він розглядає придбання ЗМІ як довгострокову інвестицію.

Liked the article?
Help us be even more cool!