ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Фіала розповів, чому купив "Українську правду"

16.06.2021, 10:24
Фото - скріншот з відео Громадського
Фото - скріншот з відео Громадського

Генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала розповів, що вирішив купити інтернет-видання “Українська правда”, щоб воно не потрапило в погані руки. Також він розглядає придбання ЗМІ як довгострокову інвестицію.

Про це він сказав в ефірі програми “Мокрик По Живому” на hromadske.

Фіала розповів, що коли Олена Притула вирішила знайти для видання нового власника, Віктор Медведчук тоді активно купував телеканали. 

“Вона (Притула - ред.) звернулася до нас. Я переймався, щоб ми не відмовилися від цього, щоб “Українська правда” не потрапила в погані руки”, - розповів Фіала.

Він додав, що не хотів повторення ситуації 2013 року, коли наближений до Віктора Януковича бізнесмен Олександр Курченко скуповував ЗМІ.

Фіала також розповів, що протягом останніх п'яти років Dragon Capital міркували над купівлею новинного каналу. Але зрештою вирішили цього не робити, оскільки аудиторія, яка дивиться телебачення, скорочується.

“Тому нам здалося, що це не дуже перспективно як інвестиція і як засіб донесення правдивої інформації для майбутніх поколінь українців”, - резюмував Фіала.

Як повідомляв ІМІ, 26 травня “Українська правда” заявила, що група компаній Dragon Capital, яку очолює Томаш Фіала, купила 100% корпоративних прав на видання та всі його активи.

26 травня головна редакторка “Української правди” Севгіль Мусаєва та генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала підписали редакційну угоду.

Liked the article?
Help us be even more cool!