ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Мураєв стане ведучим на каналі "Наш"

19.11.2019, 10:33
Фото – youtube.com
Фото – youtube.com

Колишній народний депутат та представник власника телеканалу “Наш” Євген Мураєв стане ведучим на телеканалі “Наш”. Про це повідомляється на сайті каналу.

Згідно з повідомленням, Мураєв з'явиться в ролі ведучого у двох спеціальних форматах.

Мураєв переконує, що його політичні переконання “ніколи не домінуватимуть на каналі”. 

“Ми перезапускаємося, міняємо айдентику каналу, реформуємо сітку, добираємо в команду сильних професіоналів. <…> Нові компетентні ведучі. Масштабна мережа регіональних редакцій. Новий підхід до подання новин”, – сказав Мураєв.

Як повідомляв ІМІ, 3 листопада на телеканалі “112 Україна” відбулася прем’єра програми “Портnow”, ведучим якої став колишній заступник голови Адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов.

30 жовтня ТОВ “Наш 365”, власниками якого є співробітники каналу "Наш" / "Максі-ТВ", отримав ліцензію на супутникове мовлення з логотипом "Наш". 

ТОВ "Наш 365" засноване в листопаді 2018 року. Наразі його власниками є співробітники каналу "Наш" / "Максі-ТВ": директор з маркетингу та PR телеканалу Євгенія Баранська, генеральний продюсер Євген Дудник, головний редактор Роксолана Завінська, ведуча програми "Президент" та денних live-ефірів Ангеліна Пичик, генеральний директор Олена Рудик і випусковий редактор Ольга Хім'як.

7 листопада 2018 року в ефір вийшов новий інформаційний телеканал "Наш", власником якого став батько народного депутата Євгена Мураєва, очільника партії "Наші", Володимир Мураєв.

Канал “Наш” розпочав мовлення в мережі мовлення (на супутнику і в кабельних мережах) нішевого жіночого телеканалу “Максі-ТВ” (Maxxi TV).

Liked the article?
Help us be even more cool!