ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Мосейчук запускає нове щотижневе шоу

16.11.2023, 15:56
Фото – liga.net
Фото – liga.net

16 листопада, о 19:00 відбудеться прем'єра програми "Тема з Мосейчук" з ведучою 1+1 Наталією Мосейчук, йдеться в повідомленні телеканалу. Прем’єра відбуватиметься наживо на каналі YouTube.

"Відтепер і кожного четверга я буду рада бачити за своїм круглим столом усіх вас – інакомислячих і однодумців, правих і лівих. Головне, своїх. Ми будемо багато говорити, пити чай, каву. Намагатися слухати і розуміти одне одного. Це буде стрім посеред війни, щоб зберегти нормальність. О 19:00 канал Наталії Мосейчук. Тема з Мосейчук", – зазначила Наталія Мосейчук.

Як повідомляв ІМІ, у червні 2023 року міністерство внутрішніх справ Росії оголосило в розшук телеведучу телеканалу “1+1” Наталю Мосейчук. 

У 2022 році голова слідчого комітету РФ Олександр Бастрикін доручив порушити справу проти української телеведучої телеканалу “1+1” Наталії Мосейчук. Причиною стало те, що вона “в ефірі висловила погрози на адресу російських льотчиків та їхніх близьких”. Як повідомили в слідчому комітеті, Наталія Мосейчук “висловлювала людиноненависницьку позицію та реальні погрози”.

До того ведуча під час марафону “Єдині новини” відреагувала на повідомлення про чергове бомбардування України. Вона нагадала про відповідальність військовим і їхнім рідним. Зокрема, Мосейчук сказала, що дружини російських окупантів мають “боятися та розуміти, що рано чи пізно” вони овдовіють. А нареченим російських льотчиків порадила “знайти собі чорні хустки”.

Liked the article?
Help us be even more cool!