ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Monobank зазнав потужної DDoS-атаки – Гороховський

Хакери вчиняють DDoS-атаку на monobank, повідомив співзасновник банку Олег Гороховський. За його словами, наразі ситуація під контролем.

"Об'єкт атаки: точки входу на Amazon (банки, сайт)", – уточнив Гороховський.

Як повідомляв ІМІ, зранку 12 грудня в роботі оператора мобільного зв'язку "Київстар" стався масштабний збій. Також немає доступу до інтернету, неможливо ввійти в мобільний застосунок "Київстар". Сайт компанії не працює.

У компанії заявили, що фахівці працюють над усуненням проблем, через які зник зв'язок та інтернет.

Згодом компанія "Київстар" заявила про потужну хакерську атаку, яка стала причиною технічного збою

За даними видання dev.ua, причиною масового технічного збою в роботі найбільшого мобільного оператора "Київстар" стала хакерська атака на ядро мережі.

Основною альтернативою мобільному зв’язку є стаціонарні телефони. Якщо вони недоступні, то можна підтримувати зв'язок за допомогою месенджерів Viber, WhatsApp, Telegram, Signal, Messenger Facebook, Instagram тощо. Месенджери працюватимуть за наявності доступу до інтернету, зокрема за умови під'єднання до Wi-Fi.

За відсутності будь-якого зв’язку та доступу до інтернету в ДСНС рекомендують з дотриманням заходів власної безпеки здійснити переміщення до найближчого об’єкта, який обладнано засобами стаціонарного телефонного зв’язку та/або радіозв’язку. Наприклад, будівлі органів місцевої влади, відділ поліції тощо.

Liked the article?
Help us be even more cool!