ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міськрада на Закарпатті відмовила журналістці у доступі до інформації

28.07.2020, 13:35
Фото - law.com
Фото - law.com

Виноградівська міська рада Закарпатської області відмовила журналістці закарпатського інформаційного агентства “Голос Карпат” Олені Мудрій у доступі до публічної інформації. Про це повідомляється на сайті медіа.

Як пише видання, запити журналістки стосувалися коштів і заходів двох проектів Програм Транскордонного співробітництва сумарною вартістю понад 2 мільйони 148 тисяч євро, які реалізує комунальне підприємство “Центр інвестицій та розвитку” міськради.

У своїй відповіді на запит міська рада 16 липня повідомила, що “повторно один і той самий запит від однієї і тої самої особи щодо одного і того самого питання розгляду не підлягає”.

“Саме таку відповідь я сьогодні вранці отримала від Виноградівської міської ради на прохання надати інформацію по бюджету та заходам щодо двох транскордонних проектів, сумарною вартістю понад 2 мільйони 148 тисяч євро, що виконуються по Програмах Транскордонного співробітництва Україна-Польща-Білорусь та Україна-Угорщина-Словаччина-Румунія КП Виноградівської міської ради “Центр інвестицій та розвитку”, - написала Олена Мудра у себе на фейсбук-сторінці.

Вона також додала, що розпорядники інформації відмовляються надати інформацію, посилаючись на конфіденційність грантової угоди.

Liked the article?
Help us be even more cool!