ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Мендель стала колумністкою на телеканалі Ахметова

19.07.2021, 11:26
Фото – скріншот з відео "Дом"
Фото – скріншот з відео "Дом"

Колишня прессекретарка Президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель стала колумністкою програми “Велика деолігархізація”, яка виходить на телеканалах “Україна 24” та “Україна”, що належить українському олігархові Рінату Ахметову.

Про це повідомляється на сайті телеканалу.

“Події розвиваються, і ми розширюємо президентський пул у команді щотижневої підсумкової програми “Велика деолігархізація”… В якості постійного колумніста до нас приєдналася Юлія Мендель, колишня речниця Президента України Володимира Зеленського”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ІМІ, 30 квітня радник керівника ОП Михайло Подоляк повідомив, що прессекретарку президента Юлію Мендель звільнено з посади. Подоляк назвав однією з причин звільнення прессекретаря “перехід Мендель на новий професійний рівень”. 

Юлія Мендель була призначена прессекретаркою президента Володимира Зеленського 3 червня 2019 року. До цього вона працювала журналісткою на телеканалах ICTV, “Еспресо”, “112 Україна”, “Інтер”, співпрацювала з іноземними ЗМІ – The New York Times, Politico, Vice News, CNBC. Також Мендель була консультанткою з комунікацій в офісі Світового банку в Україні.

Новим речником президента став Сергій Никифоров.

Liked the article?
Help us be even more cool!