ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Мендель повідомила, що Суспільне не запросили на інтерв'ю з Зеленським через низькі рейтинги

23.10.2020, 11:31
Фото - Офіс президента
Фото - Офіс президента

Речниця Президента України Юлія Мендель повідомила, що Суспільне не запросили на інтерв'ю з головою держави начебто через низькі рейтинги. 

Це вона написала у коментарі під власним дописом у Facebook про те, як Володимир Зеленський поспілкувався із представниками ICTV, “Інтера”, 1+1 та “України”, повідомляє “Детектор медіа”.

“На жаль, ми не можемо запросити всі телеканали. І, як в усіх країнах, запрошували за рейтингами. Так роблять скрізь. Суспільному мовнику ми щиро бажаємо якісного контенту, широкого залучення аудиторії! І саме тому при новій владі їм уперше було виділено весь бюджет. Чекаємо!”, - зазначила Юлія Мендель.

У відповідь користувачі написали, що інтерв'ю президента могло б сприяти підвищенню рейтингів суспільного мовника.

“То президент має сприяти підвищенню рейтингів? Ми не обмежуємо їх у жодному випадку у роботі на суспільство. Здається, там очевидно, що нема жодних обмежень від влади. Ми чекаємо вищих стандартів, якісних матеріалів та підвищення довіри суспільне. І абсолютно підтримуємо ці прагнення суспільного мовника. Впевнена, що колись Суспільне матиме такі ж стандарти та рейтинги, як ВВС!”, - відповіла Юлія Мендель.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський дав інтерв’ю “Осінь-2020: перемоги та виклики” ведучим чотирьох українських телеканалів – Анні Пановій з “України”, Лідії Таран з 1+1, Олені Фроляк з ICTV та Олексію Ліхману з “Інтера”.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!