ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Маска запросили для свідчень до Європарламенту

20.12.2022, 11:12
Фото – businessinsider.com
Фото – businessinsider.com

Президентка Європарламенту Роберта Мецола запросила власника компанії Twitter Ілона Маска прибути до Брюсселя для "відвертого публічного обміну думками" із законодавцями.

Про це повідомляє Politico.

"Twitter відіграє центральну роль у демократичному житті Європейського Союзу й забезпечує можливість для громадянського дискурсу. Twitter не має мимоволі стати каталізатором мови ненависті, втручання у вибори та дезінформації", – написала Мецола в листі.

У Європі занепокоєні низкою хаотичних і суперечливих заходів Маска, зокрема масовими звільненнями, відстороненням журналістів та зміною в правилах соцмережі, пише Politico.

Поки невідомо, чи прийме Маск запрошення.

У Twitter заявили, що більше не дозволятимуть користувачам рекламувати інші облікові записи в інших соцмережах на своїй платформі.

Також Twitter заблокував без пояснення причини облікові записи кількох американських журналістів, які відкрито критикували нову політику соцмережі.

Канцлер Німеччини Олаф Шольц думає піти з Twitter.

Британський співак Елтон Джон пішов з Twitter через нещодавні зміни в політиці соцмережі. Він вважає неприйнятним безконтрольне поширення дезінформації.

21 листопада Ілон Маск презентував нову концепцію соцмережі під назвою “Twitter 2.0”.

Liked the article?
Help us be even more cool!