ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Маск залишить посаду гендиректора Twitter, щойно знайде когось "достатньо дурного"

21.12.2022, 12:00
Фото - REUTERS/Dado Ruvic
Фото - REUTERS/Dado Ruvic

Власник Twitter Ілон Маск заявив, що залишить посаду голови компанії після того, як знайде заміну. Про це він повідомив у твіттер.

“Я піду з посади генерального директора, щойно знайду когось достатньо дурного, щоб взятися за цю роботу! Після цього я просто керуватиму командами програмного забезпечення та серверів”, - написав він.

Як повідомляв ІМІ, користувачі Twitter проголосували за відставку Ілона Маска з посади СЕО компанії. У ніч на 19 грудня Маск запустив голосування із запитанням, чи повинен він залишити пост очільника компанії. “Я дотримуватимуся результатів цього опитування”, – пообіцяв Маск. 

Звільнення Маска з посади гендиректора Twitter підтримали 57,5% користувачів, що проголосували. В опитуванні взяли участь 17,5 млн користувачів соцмережі.

У Twitter заявили, що більше не дозволятимуть користувачам рекламувати інші облікові записи в інших соцмережах на своїй платформі.

Також Twitter заблокував без пояснення причини облікові записи кількох американських журналістів, які відкрито критикували нову політику соцмережі.

Канцлер Німеччини Олаф Шольц думає піти з Twitter.

Британський співак Елтон Джон пішов з Twitter через нещодавні зміни в політиці соцмережі. Він вважає неприйнятним безконтрольне поширення дезінформації.

21 листопада Ілон Маск презентував нову концепцію соцмережі під назвою “Twitter 2.0”.

Liked the article?
Help us be even more cool!