ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Маріупольський канал TV7 через кризу працюватиме тричі на тиждень

19.02.2021, 15:33
Фото – ТВ-7
Фото – ТВ-7

Телеканал Маріуполя ТВ-7 (Донецька область) скорочує кількість новинних випусків через коронакризу та переходить на триденний робочий тиждень. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці телеканалу.

“Наші любі глядачі. На жаль, криза торкнулась і нашого телеканалу. Увесь цей час в умовах пандемії та падіння ринку реклами ми не припиняли ні на день нашу роботу, щоб ви були в курсі всіх новин Маріуполя. І робили це чесно та об’єктивно. Але, на жаль, повідомляємо вам, що з наступного тижня ми переходимо на неповний робочий тиждень. Тому в понеділок та вівторок ми припиняємо випуски новин “7 днів” та працюватимемо лише три дні на тиждень”, – йдеться в повідомленні. 

Водночас сторінка на фейсбуці та сайт будуть активними. 

“Віримо, що ці труднощі тимчасові та скоро ми повернемося до повноцінної роботи. Все буде добре”, – зазначила редакція.

Як повідомляв ІМІ, 23 грудня 2020 року Маріупольська міська рада (Донецька область) ухвалила рішення про придбання прав власності місцевого телеканалу “ТВ-7”.

У серпні 2020 року колектив каналу “ТВ-7” після повідомлення власників про продаж каналу звернувся до міського голови Вадима Бойченка з пропозицією створення на базі телеканалу муніципального телебачення.

Liked the article?
Help us be even more cool!