ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ВИПРАВЛЕНО. У Маріуполі колектив TV7 після новини про продаж каналу просить мера створити на його базі муніципальне ТБ

12.08.2020, 10:22
Фото – ТВ-7
Фото – ТВ-7

Власники маріупольського телеканалу ТВ-7 повідомили про можливість його продажу. Колектив каналу відреагував листом до міського голови Вадима Бойченка з пропозицією створення на базі телеканалу муніципального телебачення. 

Відповідний лист колективу каналу опублікував на своїй фейсбук-сторінці журналіст каналу В'ячеслав Твердохліб.

Так, у липні відбулися трудові збори колективу каналу, під час яких представники власника телеканалу повідомили про продаж ТВ-7. 

“...Нам відомо про практику впровадження громадами міст муніципального телебачення, яке створюють задля гарантування свободи слова і думки. Такий телеканал має зробити міську владу більш відкритою для громадян, налагодити діалог та розв'язувати питання життєдіяльності Маріуполя. Виходячи із цього телеканал має працювати з дотриманням всіх чинних норм та стандартів журналістики, доносити інформацію чесно та об'єктивно, представляти інтереси всіх маріупольців. На підставі цього телеканал ТВ-7 звертається до вас із пропозицією створення такого муніципального телебачення в Маріуполі на базі телеканалу ТВ-7”, – йдеться в листі за підписом голови редакційної ради ТВ-7 Вадима Пилипенка.

Директорка ТВ-7 Людмила Шишханова підтвердила представниці ІМІ в Донецькій області інформацію про продаж каналу.

“Власник вирішив продати телеканал. Про це керівна компанія повідомила колектив ще півтора місяця тому на загальних зборах трудового колективу. Для нас головне завдання – зберегти телеканал і в першу чергу команду”, – сказала Шишханова.

Згідно з розміщеною на сайті телеканалу інформацією, кінцевим бенефіціаром та власником є Світлана Савчук (дружина покійного Олександра Савчука, генерального директора ПАТ “Азовмаш”, колишнього народного депутата від Партії регіонів), а більш ніж 80% акцій ТВ-7 належать Олегові Іванюшенку.

Новину виправлено в останньому абзаці, що стосується структури власності телеканалу.

Liked the article?
Help us be even more cool!