ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ландік та Надоша заявили, що матеріали на телеканалах про їхніх синів – „джинса”

15.03.2012, 01:50
Народний депутат Володимир Ландік назвав матеріали про нього і його сина на всіх телеканалах проплаченою "джинсою". Про це він сказав 14 березня на засіданні Комітету з питань свободи слова та інформації, повідомляє „Телекритика”.

«Мною було приблизно підраховано, що 2,5 млн доларів коштувало те, що говорили про мене і мого сина. Жоден суд не довів, що на тій дівчині були синці, але жоден канал про це не сказав. Жоден канал не запросив нас і не поговорив про розслідування», - сказав Ландік, коментуючи лист сина народного депутата Олега Надоші Андрія, у якому він скаржився на упередженість щодо нього на телеканалі «1+1».
 
Нагадаємо, 21 лютого 2012 року у вечірньому випуску новин на «1+1» було показано сюжет про бійку в барі, під час якої сину Олега Надоші нібито відірвали вухо. У листі Андрій Надоша заперечує кілька озвучених у сюжеті фактів, в тому числі й те, що він був нетверезий і вимагає спростування цієї інформації. Крім того, він вимагає офіційного вибачення телеканалу.

Олег Надоша, який був присутній на засіданні, назвав сюжет "джинсою". Він обурювався роботою журналістки ТСН, але її відповідь послухати не захотів, залишивши засідання під час її виступу.

Кореспондент «1+1» Ольга Василевська спростувала висунуті проти неї звинувачення. Вона зазначила, що вся інформація, викладена в сюжеті, була нею перевірена з кількох джерел, які вона має право не розголошувати до рішення суду. За її словами, вона дотрималася журналістських стандартів, а тема матеріалу суспільно важлива, оскільки йдеться про сина народного депутата.
«Оскільки народний депутат є публічною людиною, то і він, і його родичі мають бути під пильним контролем журналістів», - сказала Ольга.

Комітет з питань свободи слова та інформації ніякого рішення по листу Олега Надоші не приймав, оскільки в комітета депутат нічого не просив.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!