ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кива заявив, що судитиметься з Bihus.info

02.12.2021, 13:19
Фото – ОПЗЖ
Фото – ОПЗЖ

Народний депутат від фракції “Опозиційна платформа – За життя” Ілля Кива заявив, що подасть до суду на журналістів Bihus.info через помилковий матеріал про конфісковані під час обшуку статки.

Про це він сказав 2 грудня під час виступу у Верховній Раді, повідомляє Суспільне.

За словами Киви, фотографії, які начебто ілюстрували його незадекларовані статки, були взяті із сайту ДБР, яке раніше проводило обшуки в якомусь конвертаційному центрі.

“Ми підготували позов до суду. Ми будемо вимагати фінансової компенсації”, – сказав депутат.

Нагадаємо, 1 грудня Bihus.info опублікував матеріал про обшук у незадекларованому будинку Іллі Киви в селищі Козин під Києвом. Про будинок журналісти розповідали ще 22 листопада, а обшуки відбулися 16 листопада.

Згідно з фото, які Bihus.info передало джерело в правоохоронних органах, у депутата конфіскували понад пів мільйона доларів США й понад мільйон гривень, а також золоті злитки вагою від 1 до 100 грамів – нічого з цього не було вказане в декларації.

Як повідомляв ІМІ, 2 грудня керівник Bihus.info Денис Бігус заявив, що матеріал проєкту про обшуки в народного депутата від ОПЗЖ Іллі Киви не відповідає дійсності, та вибачився перед підписниками.

Liked the article?
Help us be even more cool!