ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кулеба закликав світ до повної заборони російської пропаганди через підбурювання до геноциду

21.11.2022, 10:40
Фото – kmu.gov.ua
Фото – kmu.gov.ua

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав ЄС та інші країни світу заборонити трансляцію державного телебачення Російської Федерації через продовження відвертих закликів до ракетних ударів по критичній цивільній інфраструктурі України та геноциду українців.

Про це він написав у твіттері, опублікувавши фрагмент ток-шоу “Своя правда” з Романом Бабаяном на телеканалі НТВ, повідомляє Укрінформ.

“Розпалювання геноциду на російському державному телебаченні в розпалі. Вони визнають, що Росія бомбить критично важливу інфраструктуру України, щоб створити нестерпні умови життя для мирного населення, і закликають до нових ударів. Російська державна пропаганда в ЄС та інших країнах має бути повністю заборонена”, – зазначив Кулеба.

Як повідомляв ІМІ, наприкінці жовтня міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав усі країни світу заборонити мовлення пропагандистського телеканалу RT. З таким закликом він звернувся після того, як російський пропагандист Антон Красовський закликав в ефірі каналу до вбивства українських дітей.

Liked the article?
Help us be even more cool!