ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

КРТ заперечує причетність Віталія Захарченка та Олени Бондаренко до каналу

22.01.2020, 10:47
Фото – КРТ
Фото – КРТ

Телеканал КРТ заперечив інформацію про те, що колишній міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко став власником каналу, а колишня народна депутатка від Партії регіонів Олена Бондаренко – керівницею КРТ. 

Цю інформацію “Детектор медіа” отримав у відповідь на лист до редакції каналу КРТ, відповідь надійшла без підпису.

“Віталій Захарченко не мав та не має відношення до телеканалу КРТ (ТОВ “Астра-ТБ”). <…> Олена Бондаренко не мала та не має відношення до телеканалу, окрім того, що була присутня в ефірі програми “ТБУ” як гостя”, – йдеться в повідомленні.

На питання, чи відбувається зміна власника каналу Геннадія Васильєва колишнього Генпрокурора та політика з Партії регіонів, на каналі відповіли: “Наразі змін у формі та структурі власності, зазначених у Додатку №3 до “Порядку подання телеорганізаціями та провайдерами програмної послуги інформації про структуру власності”, не відбувається”.

Крім того, там уточнили, що генеральним директором телеканалу КРТ є Віктор Павленко.

Інформацію про джерела фінансування та осіб інвесторів канал не надав.

Нагадаємо, наприкінці вересня 2019 року головна редакторка КРТ Олена Вавілова анонсувала перезапуск каналу. У межах ребрендингу телеканалу планували створити “авторське телебачення” з проєктами “відомих публічних осіб” (серед яких – Руслан Коцаба, Дмитро Василець, Ян Таксюр та його дочка Маріко, Марія Бузина тощо) і контентом власного виробництва в прямому ефірі.

Liked the article?
Help us be even more cool!