ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ковальов купив 4 канал виключно в інтересах росії та її внутрішніх сателітів – Подоляк

10.06.2022, 11:16
Фото – Радіо Свобода
Фото – Радіо Свобода

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, підозрюваний у колабораціонізмі народний депутат Олексій Ковальов купив 4 канал “виключно в інтересах Росії та її внутрішніх сателітів”.

Про це він сказав у коментарі Радіо Свобода.

“Жодного стосунку до дивного придбання майбутнім колаборантом Ковальовим телеканалу Офіс президента, безумовно, не мав і не міг мати. Це був би абсолютний нонсенс. Подібна “інформація” мала виключно брехливе наповнення”, – зазначив він.

На думку Подоляка, такі меседжі поширювали у власних інтересах різні політгрупи задля компрометації ОП, хоча насправді 4 канал був потрібен Ковальову “виключно в інтересах Росії та її внутрішніх сателітів”.

Про купівлю Ковальовим 4 каналу не знав президент Володимир Зеленський, розповів Радіо Свобода один із впливових представників владної верхівки, близький до глави держави.

“Навіть президент здивувався, коли Ковальов оголосив про купівлю цього каналу. Він про це не знав. Цікавився, що відбувається. Тобто це точно не ми були. Це не був наш канал. Більш за все Ковальов таким чином хотів підстрахувати медіапул Медведчука-Козака”, – розповів представник владної верхівки.

Водночас Михайло Подоляк упевнений, що Ковальов обов'язково отримає обвинувальний вирок: “Мені здається, що по фізіономії пана Ковальова очевидна його майбутня доля: конкретний колаборант, який обов’язково пройде весь етап –​ від зради держави до тюремної камери”.

Як повідомляв ІМІ, 8 червня власник 4 каналу, народний депутат Олексій Ковальов, який виїхав на окуповану Херсонщину, зізнався, що співпрацює з російськими загарбниками, і підтримав захоплення регіону росією. Цього ж дня Держбюро розслідувань повідомило про порушення кримінального провадження щодо Олексія Ковальова за колабораційну діяльність.

28 квітня фракція “Слуга народу” у Верховній Раді зупинила членство народного депутата Олексія Ковальова та звернулася до генерального прокурора і голови Служби безпеки щодо порушення справи для розслідування обставин його перебування на тимчасово окупованій частині Херсонської області. Депутата підозрюють у державній зраді.

Також Ковальова виключили зі складу парламентської фракції політичної партії “Слуга народу”.

Олексій Ковальов назвав “несподіваним” і безпідставним рішення зупинити його членство у фракції “Слуга народу”. 

28 квітня колектив 4 каналу попросив суспільство не ототожнювати працівників телеканалу з поведінкою власника телеканалу Олексія Ковальова. Канал заявив, що Ковальов з перших днів повномасштабного вторгнення рф в Україну не виходив на зв'язок та не надав телеканалу і його працівникам жодної підтримки.

Наприкінці грудня 2021 року стало відомо, що Олексій Ковальов купив в екснардепа Дмитра Добродомова 4 канал.

Liked the article?
Help us be even more cool!