ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Корнієнко заперечив створення медіахолдингу для Зеленського

03.12.2021, 15:22
Фото – УНІАН
Фото – УНІАН

Перший заступник голови Верховної Ради Олександр Корнієнко заперечив чутки про створення нового медіахолдингу на базі державних і приватних медіа для підтримки президента Володимира Зеленського.

Про це він сказав у кулуарах парламенту, повідомляє “Детектор медіа”.

“Як ви собі уявляєте юридично в один холдинг оформити державний телеканал, який регулюється окремим законом про іномовлення, канал “Рада”, який регулюється регламентом Верховної Ради і різними внутрішніми документами, повністю комерційний “24 канал”, інше державне підприємство “Голос України” і “Урядовий кур'єр”? Ми науковою фантастикою не займаємося”, – сказав Корнієнко.

Він додав, що всі ці медіа продовжать працювати за своїми правилами.

Раніше ЗМІ з посиланням на джерела повідомляли, що команда президента нібито зацікавлена у створенні медіахолдингу, до якого б увійшли державні телеканали “Дом”, “Рада”, а також приватний 24 канал. Медіахолдинг нібито мав працювати в інтересах президента.

Як повідомляв ІМІ, 30 листопада народний депутат від фракції “Слуга народу” Олег Дунда повідомив про розроблення законопроєкту щодо відновлення інституту державного телевізійного і радіомовлення.

Liked the article?
Help us be even more cool!