ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кореспондент видання Bild записав стендап на тлі загиблих росіян

03.10.2022, 13:25
Фото – Bild
Фото – Bild

Кореспондент німецького видання Bild Пол Ронцгеймер під час візиту до звільненого Лимана Донецької області з'явився в кадрі на тлі тіл загиблих росіян.

Ронцгеймер записував стендап на автодорозі, уздовж якої лежали трупи російських військових, були розкидані їхні речі, стояли спалені, ймовірно цивільні, авто.

У дописі до відео у твіттер-акаунті кореспондент написав, що під час візиту до Лимана його знімальна група побачила на вулицях багато вбитих російських солдатів, руйнування та жінку, яка цілувала землю, тому що "це – українське".

"Журналіст свідомо використав локацію з великою кількістю загиблих російських військових як фон для власного сюжету. Як на мене, це не найвдаліший фон, оскільки може сприйматися як знецінення людського життя загалом. Незважаючи на те що це окупанти й убивці українців. І, оскільки цей сюжет був створений для іноземної аудиторії, це може сприйматися неоднозначно й виставляти ЗСУ як жорстоких убивць, а не як людей, які воюють і вбивають за свій дім", – зазначила експертка ІМІ.

Як повідомляв ІМІ, українські медіа починають змінювати свій підхід до тлумачення рівнів етичності після дій росіян у Бучі, Ізюмі, Маріуполі.

Liked the article?
Help us be even more cool!