ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Комітет свободи слова надасть етичну оцінку поведінки депутата, що погрожував журналістам "Чесно"

19.09.2019, 11:04
Фото – скриншот з відео "Чесно"
Фото – скриншот з відео "Чесно"

Комітет Верховної Ради з питань свободи слова вирішив надіслати листа від комітету всім народним депутатам з наданням етичної оцінки поведінці народного депутата Олександра Ковальова, який погрожував журналістам громадського руху “Чесно”. 

Таке рішення комітет ухвалив 18 вересня після розгляду звернення “Чесно” з приводу таких погроз, повідомляється на сайті парламенту.

Голова комітету Нестор Шуфрич зазначив, що така поведінка і висловлювання на адресу журналіста є неетичними і не гідними народного депутата.

“За результатами обговорення комітет прийняв рішення направити листа від комітету всім народним депутатам України з наданням етичної оцінки поведінки народного депутата О. Ковальова та із закликом унеможливити в подальшому такі події”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ІМІ, 10 вересня журналісти руху “Чесно” повідомили про погрози від народного депутата Олександра Ковальова через опубліковану на сайті руху новину про факт першого кнопкодавства в парламенті. 

У новині за 10 вересня рух “Чесно” повідомив, що під час голосування за президентський законопроєкт про імпічмент Олександр Ковальов тиснув кнопку на місці іншого позафракційного мажоритарника з Донецької області – Максима Єфімова.

Через цей інцидент вони подали заяву про злочин до правоохоронних органів.

Liked the article?
Help us be even more cool!