ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Комітет свободи слова 17 лютого розгляне звернення запорізьких журналістів

03.02.2021, 11:00
Фото – Верховна Рада
Фото – Верховна Рада

Комітет Верховної Ради з питань свободи слова 17 лютого розгляне звернення запорізьких журналістів щодо систематичних перешкоджань з боку представників Запорізької міської ради. 

Про це представниці ІМІ в Запорізькій області повідомила одна з ініціаторок звернення, редакторка “Неначасі” Катерина Майборода.

За словами журналістки, з нею телефоном зв'язався головний консультант секретаріату Комітету з питань свободи слова Денис Чоловський і повідомив, що звернення запорізьких журналістів планується до розгляду на засіданні комітету 17 лютого.

Передбачається, що засідання відбуватиметься за участю представників Міністерства внутрішніх справ. Також Денис Чоловський повідомив, що на засідання буде запрошений міський голова Запоріжжя Володимир Буряк.

Як повідомляв ІМІ, 30 січня понад 20 журналістів Запоріжжя звернулися з відкритою заявою до органів центральної влади з проханням втрутитися в ситуацію, яка склалася через систематичний недопуск журналістів на сесії Запорізької міської ради та засідання постійних депутатських комісій.

Журналісти заявили, що з весни 2020 року вони позбавлені можливості відвідувати сесії міськради та депутатських комісій і не можуть повноцінно висвітлювати діяльність міських органів влади Запоріжжя.

Liked the article?
Help us be even more cool!