ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Колекцію "Гаррі Поттер" представниці ІМІ придбали за 6 тис. грн. Гроші підуть на ЗСУ

Колекцію фігурок “Гаррі Поттер” представниці Інституту масової інформації у Волинській області Маї Голуб продали на благодійному аукціоні “Медіа-кава” за 6 тисяч гривень. Усі зібрані кошти спрямують на допомогу бійцям Збройних сил України, розповіла вона ІМІ.

За словами Маї, придбав колекцію Кіндер Джой “Гаррі Поттер” співзасновник Ukrainian Fashion Week Олександр Соколовський. Його ставка на аукціоні стала переможною.

Продана на аукціоні колекція фігурок “Гаррі Поттер” від Маї Голуб. Фото Маї Голуб

Фігурки журналістка збирала спеціально для “Медіа-кави”. Зібрати всю колекцію вдалося влітку цього року, кіндери Мая Голуб кувала не лише в Україні, а й за кордоном. 

“Я дуже рада, що мою ідею вдалося реалізувати. Всю колекцію фігурок Кіндер Джой “Гаррі Поттер” вдалося і зібрати, і продати. Благодійний аукціон  –  це оригінальний спосіб допомагати військовим за допомогою виставлених і проданих лотів. Чудово, що така можливість зараз є”, – розповіла Мая.

Нагадаємо, колекцію кіндерів Маї Голуб виставили на аукціоні 3 вересня. Попередню її колекцію кіндерів “Гаррі Поттер” продали на “Медіа-каві” за 4100 гривень.

На благодійному аукціоні “Медіа-кава” можна не лише поторгуватись і купити можливість випити кави з представниками медіа чи ньюзмейкерами. На аукціон також виставляються речі, які люди передають волонтеру. Це і вироби ручної роботи, колекційні монети, марки, конверти, іграшки та інше. 

“Медіа-кава” почалася з проєкту “Кава з волонтером”, який започаткувала у 2015 році група волонтерів. Авторкою проєкту та ідейною натхненницею є волинська волонтерка і зооволонтерка Вероніка Федосова-Цибульська.

Liked the article?
Help us be even more cool!