ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На аукціоні "Медіа-кава" продають колекцію фігурок "Гаррі Поттер" від представниці ІМІ

Луцька журналістка, представниця Інституту масової інформації у Волинській області Мая Голуб зібрала нову колекцію з 13 фігурок Кіндер Джой “Гаррі Поттер” для благодійного аукціону “Медіа-кава” на підтримку бійців Збройних сил України. Про це вона розповіла ІМІ.

3 вересня волонтер і адміністратор проєкту “Медіа-кава” Мирослав Ватащук виставив у групі лот №1432, за який може позмагатися кожен. Переможе найвища ставка, яка буде крайньою протягом 24 годин і визнається переможною. Це повністю зібрана колекція фігурок улітку 2024 року. Фігурки журналістка збирала спеціально для благодійного аукціону “Медіа-кава”. 

“Щойно я дізналась, що вже є нові фігурки “Гаррі Поттер” у кіндерах, я одразу вирішила, що постараюсь їх усіх зібрати для благодійного аукціону, бо таким оригінальним лотом можна зібрати більше грошей на корисну справу”, – розповіла Мая.

Колекція фігурок “Гаррі Поттер” від Маї Голуб. Фото Маї Голуб

Початкова ціна лота – 200 гривень. Мінімальний крок ставки – 50 гривень або сума, кратна 50 грн. Переможцю відправлять передачу поштою за кошт отримувача.

Мая Голуб розповіла, що, щоб зібрати всю колекцію, купувала кіндери не лише в Україні, а й за кордоном. 

“Зібрати таку колекцію спочатку було непросто, я сказала б навіть важко. Одного разу я навіть подумала, що не зберу стільки різних фігурок, бо траплялися або одні й ті самі, або не фігурки. Але все вийшло, і зібрати колекцію таки вдалось. Зараз друзі жартують, що ця колекція може бути прикладом і натхненням для інших, щоб не здаватись, якщо щось не виходить одразу. Останню фігурку до колекції мені вдалось обміняти в однієї дівчини з Луцька, якій теж не вистачало однієї фігурки, яка була в мене”, – розповіла Мая.

Нагадаємо, у лютому 2024 року колекцію з 10 фігурок Кіндер Джой “Гаррі Поттер”, яку зібрала Мая Голуб, продали на “Медіа-каві” за 4100 гривень. 

А влітку 2023 року дві фігурки з цієї колекції, Гаррі Поттера та Герміону Грейнджер, які вона передала на аукціон, вдалося продати за 1000 грн.

На благодійному аукціоні “Медіа-кава” можна не лише поторгуватись і купити можливість випити кави з представниками медіа чи ньюзмейкерами. На аукціон також виставляються речі, які люди передають волонтеру. Це і вироби ручної роботи, колекційні монети, марки, конверти, іграшки та інше. 

“Медіа-кава” почалася з проєкту “Кава з волонтером”, який започаткувала у 2015 році група волонтерів. Авторкою проєкту та ідейною натхненницею є волинська волонтерка і зооволонтерка Вероніка Федосова-Цибульська. 

Також у кожного є можливість задонатити на підтримку бійців ССО ЗСУ на волонтерську картку Мирослава Ватащука за реквізитами.

Liked the article?
Help us be even more cool!