ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Книги на фронт": у Києві презентували проєкт зі збору та передання книжок українським бійцям

10.04.2023, 16:54
Фото – Укрінформ
Фото – Укрінформ

У Києві у "Медіацентрі Україна – Укрінформ" презентували проєкт "Книги на фронт". Він який передбачає збір та передачу книжок українським захисникам, пише Укрінформ.

"Ми від початку війни започаткували проєкт щодо постачання книг як наших переселенцям, так і нашим дітям. Понад мільйон книжок було передано. Але ми в один момент зрозуміли, що книжка на фронт є також надзвичайно актуальною потребою", – сказав під час презентації міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

Він зазначив, що до проєкту вже долучилися такі українські мережі книгарень: "Клуб сімейного дозвілля", "КМ-Букс", "Моя книжкова полиця". За його словами, в цих книгарнях можна буде придбати книжки, а також там будуть окремі полички, куди можна буде їх потім покласти для передання українським військовим.

Міністр закликав книжкові мережі та українців долучатися до акції.

Щоб долучитися до акції, необхідно придбати будь-яку книжку в тих книгарнях, які стали партнерами проєкту, та залишити її на спеціальній поличці. Також у книжку можна вкласти листівку з побажаннями для військових. Крім того, можна додати свої контакти для подальшого листування.

Як повідомляв ІМІ, у Києві з 22 до 25 червня відбудеться 11-й Міжнародний фестиваль “Книжковий Арсенал”. Принципова структура Книжкового Арсеналу залишається незмінною для відвідувачів і складатиметься з двох елементів: програмної частини фестивалю та книжкового ярмарку з відповідними тематичними секціями. 

Liked the article?
Help us be even more cool!