ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Княжицький заявляє, що кримінальну справу проти нього не закрито

01.08.2012, 03:08
Генеральний директор телеканалу ТВі Микола Княжицький заявляє, що попри запевнення прокуратури, кримінальну справу проти нього за фактом несплати податків на суму 3 млн грн не закрито. Про це він написав у своєму блозі на "Українській правді". 
 
"Не зважаючи на повідомлення прес-служби прокуратури про закриття кримінальної справи проти мене, справа далі залишається відкритою. Податкова її ще не закрила, постанови про закриття я не маю, вилучені на ТВі документи ніхто не повернув, податкова не відмовилася від судового позову, - пише Княжицький. - Маю надію, що тверезий глузд та закон переможуть, і колись це все ж таки відбудеться. Чому все відбувається саме так, я можу лише здогадуватися..."
 
Нагадаємо, 3 липня податкова міліція Солом'янського району Києва порушила справу проти Княжицького за підозрою в ухилянні від сплати податків. 19 липня президент України Віктор Янукович висловив занепокоєння тиском на видання "Лівий берег" та канал ТВі. 27 липня прес-служба прокуратури м. Києва повідомила, що справу закрито
Liked the article?
Help us be even more cool!