ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Прокуратура закрила справу проти гендиректора ТВі

27.07.2012, 06:30
Столична прокуратура скасувала постанову про порушення справи відносно М.Княжицького. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на "Українські новини". 
 


Прокуратурою Києва винесено постанову про скасування постанови податківців про порушення кримінальної справи відносно Миколи Княжицького. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури столиці.

"За вказівкою Генерального прокурора Віктора Пшонки, на виконання доручення Президента України Віктора Януковича, у п’ятницю було розпочато перевірку законності порушення та розслідування кримінальної справи стосовно керівництва телеканалу ТВі. Проведення перевірки було доручено заступникам Генерального прокурора Євгену Блажівському та Віктору Войцишену", - йдеться у повідомленні.

За результатами цієї перевірки прийнято відповідні процесуальні рішення. "Зокрема, як відомо, 3 липня поточного року податкова міліція порушила кримінальну справу стосовно Миколи Княжицького. В рамках перевірки Генеральною прокуратурою з’ясовано, що зазначена кримінальна справа стосовно особи податківцями була порушена без належної перевірки та без достатніх на це підстав. Відповідно, прокуратурою м. Києва винесено постанову про скасування постанови про порушення кримінальної справи відносно Миколи Княжицького", - повідомила керівник прес-служби Генеральної прокуратури Маргарита Велькова. 
 
Сам Княжицький наголосив, що дізнався про закриття справи з повідомлень ЗМІ, а інші подробиці цих подій йому невідомі. На своїй сторінці в Фейсбук Княжицький написав: "Інформагентство повідомило, що справу проти мене закрито. Поки нічого не коментую, бо постанови не бачив. Отримаю - зрозумію, що відбувається".
 
Нагадаємо, 3 липня податкова міліція Солом'янського району Києва порушила справу проти Княжицького за підозрою в ухилянні від сплати податків.
Liked the article?
Help us be even more cool!