ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кличко знову позиватиметься до "1+1" та більше не спілкуватиметься з журналістами каналу

07.10.2019, 15:34
Фото – Андрій Гудзенко / LIGA.net
Фото – Андрій Гудзенко / LIGA.net

Міський голова Києва Віталій Кличко повідомив, що знову позиватиметься до “1+1” та відмовляється спілкуватися з журналістами телеканалу. 

Про це Кличко розповів 7 жовтня журналістам, повідомляє Укрінформ.

За його словами, Подільський районний суд Києва проігнорував його позов.

“Подільський райсуд Києва залишив без розгляду мій і брата позов до каналу "1+1" щодо захисту нашої честі і гідності... Я можу сказати, що судові позови далі будуть, я буду захищати честь і гідність у судах, і канал "1+1" зараз займається маніпуляцією. Це пов'язано тільки з тим, що в минулому керівник цього каналу намагається стати мером міста. Будь ласка, ми можемо змагатися, але не починаючи з брехні і маніпуляції”, – зазначив Кличко.

Водночас він заявив, що більше не даватиме відповіді на запитання журналістів телеканалу "1+1".

“Відповіді каналу "1+1" давати не буду. Я відмовляюся спілкуватися з каналом, який займається постійною маніпуляцією і перекрученням фактів”, – додав Кличко.

Як повідомляв ІМІ, 3 жовтня Подільський районний суд міста Києва задовольнив клопотання ТОВ “Студія 1+1” та залишив без розгляду цивільний позов Володимира та Віталія Кличків проти каналу “1+1”.

Улітку міський голова Києва Віталій Кличко подав позов про захист честі та гідності проти генерального директора телекомпанії “1+1” Олександра Ткаченка. Причиною позову, за словами Кличка, стали “маніпуляції в передачах стосовно мера”.

Зі свого боку група “1+1 медіа” заявила, що готова отримати позов.

Liked the article?
Help us be even more cool!