ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кличко виграв суд у телеканалу "1+1"

02.03.2021, 17:01
Фото – 1+1
Фото – 1+1

Київський міський голова Віталій Кличко заявив, що виграв судовий позов до телерадіокомпанії "Студія 1+1". Він посилається на рішення Подільського районного суду Києва, повідомляє пресслужба мера, передає Укрінформ.

"Позов про захист честі, гідності і ділової репутації мер Києва та співпозивач Дмитро Білоцерковець подали ще в серпні 2019 року, після виходу в ефір "Студії 1+1" програми "Гроші" Олександра Дубінського, де була оприлюднена неправдива інформація", – йдеться в повідомленні.

Кличко нагадав, що тоді проти нього була розгорнута широка кампанія з дискредитації.

"І я заявив, що захищатиму свою честь і гідність у суді. Тому й подав позов до суду на канал "1+1", який поливав мене брудом. Про наступ на свободу слова тут не йдеться", – заявив Кличко.

Зазначається, що суд, розглянувши позов, постановив задовольнити його, зобов’язавши Телекомпанію "Студія 1+1" спростувати неправдиву інформацію в ефірі програми "Гроші". Також суд зобов’язав видалити програму, в якій була оприлюднена неправдива інформація, зі всіх інформаційних ресурсів телекомпанії та соціальних мереж, пов’язаних з нею.

Як повідомлялося, у 2019 році Київський міський голова Віталій Кличко та його брат Володимир Кличко подали позов до суду проти телеканалу "1+1".

Liked the article?
Help us be even more cool!