ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кабмін ухвалив постанову про створення на базі МІП нового міністерства

03.09.2019, 12:06
Фото – news.ecoindustry.ru

Кабінет Міністрів ухвалив рішення утворити Міністерство культури, молоді та спорту України, реорганізувавши за допомогою перетворення Міністерство інформаційної політики.

Про це йдеться в постанові Кабінету Міністрів від 2 вересня №829 “Деякі питання оптимізації системи центральних органів виконавчої влади”.

Згідно з постановою, це робиться для оптимізації системи центральних органів виконавчої влади та відповідно до пунктів 9 і 91 статті 116 Конституції України.

“Утворити Міністерство культури, молоді та спорту України, реорганізувавши шляхом перетворення Міністерство інформаційної політики та поклавши на утворений центральний орган виконавчої влади завдання та функції Міністерства культури і Міністерства молоді та спорту, що ліквідуються”, – йдеться в постанові.

Міністерство культури, молоді та спорту є правонаступником майна, прав і обов’язків ліквідованих Міністерства культури і Міністерства молоді та спорту, зазначається в документі.

Як повідомляв ІМІ, 15 липня радник команди Президента України Володимира Зеленського з політичних питань Микита Потураєв повідомив, що планується ліквідувати Міністерство інформаційної політики.

У липні кандидат у нардепи від “Слуги народу”, генеральний директор “1+1” Олександр Ткаченко повідомив, що партія “Слуга народу” допускає обʼєднання Міністерства культури, Міністерства інформаційної політики та Міністерства молоді та спорту в одне відомство.

21 липня Президент України Володимир Зеленський підтримав ідею об’єднання Міністерства культури, Міністерства інформаційної політики та Міністерства молоді та спорту України, яку озвучили представники Зе! Команди.

Liked the article?
Help us be even more cool!