ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Слуга народу" розглядає обʼєднання Мінкульту, МІП та Мінспорту

22.07.2019, 10:35
Фото - Укрінформ

Партія “Слуга народу” допускає обʼєднання Міністерства культури, Міністерства інформаційної політики та Міністерства молоді та спорту в одне відомство. Про це розповів кандидат у нардепи від “Слуги народу”, генеральний директор “1+1” Олександр Ткаченко в коментарі theБабелю.

“Зараз триває дискусія про це об’єднання. Нас надихає досвід Сингапуру, Великої Британії та Франції”, - сказав він і додав, що ця дискусія ще триває в середині команди. На питання, чи обговорювали це питання з прем’єром, Ткаченко назвав це “питанням політичного рішення на рівні коаліції”. 

“Але ми будемо ініціювати цю дискусію”, - зазначив він.

Ткаченко зазначив, що не бачить себе головою такого обʼєднаного міністерства, “але я знаю хороших людей”.

На запитання, хто замінить Ткаченка на посаді гендиректора на “1+1”, він сказав, що “треба трохи почекати, і всі все дізнаються”.

Президент України Володимир Зеленський підтримує ідею об'єднання Міністерства культури, Міністерства інформаційної політики та Міністерства молоді та спорту України, яку раніше озвучували представники Зе! Команди.

“Я підтримую ідею. Ідею об'єднання. Структура цього з'явиться найближчим часом, коли буде новий уряд. У нас вже є наше бачення цього процесу і розробки наші”, - сказав Зеленський 21 липня в штабі партії в Києві, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Liked the article?
Help us be even more cool!