ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

«Інтер» повідомив, що головою правління призначено Бенкендорфа, Безлюдну - директором з розвитку групи

15.02.2013, 04:24

Ганна Безлюдна була призначена директором з розвитку компанії Inter Media Group, а головою правління каналу «Інтер» став Єгор Бенкендорф, повідомила прес-служба телеканалу.

Безлюдна уповноважена акціонерами керувати медіа-бізнесом і забезпечувати розвиток медійних активів групи.

Євгеній Кисельов став директором компанії «Національні інформаційні системи», яка виробляє «Новини», «Подробности», «Подробиці тижня» для телеканалу «Інтер».

Інтереси мажоритарного акціонера у Наглядовій раді представляють: Борис Краснянський

(голова Наглядової ради), який відповідатиме за фінансові, юридичні та корпоративні питання, Ганна Безлюдна - відповідальна за стратегію і розвиток телевізійного

бізнесу, Роберт Шетлер-Джонс - директор GDF MEDIA. Від міноритарних акціонерів у

Наглядову раду увійшли: Дмитро Орлов (ВАТ «Перший канал»), Мирослава Караєва

(ТОВ «Пегас Телебачення»).

До складу правління телеканалу увійшли: Антон Нікітін, який також був призначений головним редактором телеканалу; Ірина Іонова, яка зайняла пост креативного продюсера,

а також Андрій Долгопятов, призначений виконавчим директором телеканалу, Олексій Романюта, який призначений фінансовим директором.

«Медіа, в тому числі телебачення, в сучасному світі розвиваються дуже динамічно і показують високі темпи росту. В українського телебачення є великий потенціал для розвитку, і ми зробимо все, щоб телеканал «Інтер» та медіа-група в цілому не просто залишалися лідерами телевізійного ринку, але й показали стійкий розвиток і істотно зміцнили свої позиції як бізнес. Члени правління - це професіонали, наше спільне завдання розвивати телеканал, перш за все як телевізійний бізнес», - прокоментувала своє призначення Ганна Безлюдна.

Нагадаємо, 1 лютого було оголошено, що компанія K.H. Media Limited Валерія Хорошковського уклала угоду з продажу 100% акцій компанії Inter Media Group Limited компанії GDF Media Limited Дмитра Фірташа, виходячи з оціночної вартості $ 2,5 млрд.

7 лютого 2013 року українські ЗМІ повідомили, що глава АП Сергій Льовочкін придбав 20% компанії.
Liked the article?
Help us be even more cool!