ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ІМІ надіслав запит до ОП щодо критеріїв акредитації журналістів на пресконференцію Президента

20.05.2020, 17:29
Фото – facebook.com / victoria.strakhova / LB.ua
Фото – facebook.com / victoria.strakhova / LB.ua

ГО "Інститут масової інформації" надіслала запит на доступ до публічної інформації до Офісу Президента щодо акредитації журналістів на пресконференцію Володимира Зеленського, яка відбулася 20 травня.

Наводимо текст запиту:

"Відповідно до інформації на офіційній вебсторінці Президента України https://www.president.gov.ua/press-office/pres-konferenciya-prezidenta-ukrayini-2597, у середу, 20 травня, о 10:30 розпочнеться пресконференція Президента України Володимира Зеленського. При цьому анонс цієї події не супроводжується інформацією про порядок і умови акредитації журналістів на цьому заході.

У зв’язку з вищенаведеним, керуючись положеннями Закону України "Про доступ до публічної інформації", зокрема на підставі статті 19 Закону України "Про доступ до публічної інформації", прошу вас надати у вигляді електронного листа на вказану в даному запиті електрону пошту (з доданими файлами) наступну інформацію і документи в порядку та в строки, передбачені Законом України "Про доступ до публічної інформації", а саме:

  1. Копію рішення, розпорядження, наказу або іншого документа, яким встановлюється перелік журналістів, технічних працівників і засобів масової інформації, які допускаються до участі в пресконференції Президента України Володимира Зеленського.
  2. Критерії відбору журналістів, які були акредитовані на зазначений захід, із зазначенням підстав відбору тих чи інших журналістів і засобів масової інформації та підстав відмови тим чи іншим журналістам і засобам масової інформації".
Liked the article?
Help us be even more cool!