ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Група "1+1 медіа" закриває інтернет-видання "Телекритика"

26.11.2020, 12:44
Фото – Телекритика
Фото – Телекритика

Група “1+1 медіа” закриває інтернет-видання “Телекритика” через збитки, завдані пандемією коронавірусу. 26 листопада стане останнім днем роботи інтернет-видання. Про це повідомляється на сайті “Телекритики”.

“З огляду на збитки, завдані світовою коронакризою, що боляче вдарила і по ринку медіа, група 1+1 media прийняла рішення припинити подальшу підтримку видання та зосередитися на розвитку ключових проєктів”, – йдеться в повідомленні.

“Якщо розглядати медіа як бізнес, потрібно жорстко коригувати бізнес-стратегії, щоб і надалі утримувати лідерські позиції на ринку та мати фінансові можливості розвивати ключові проєкти. Зокрема, наша актуальна стратегія полягає в розвитку та продовженні інвестицій лише в ті проєкти, що мають високий потенціал вийти на самоокупність та стати прибутковими. Шкода це констатувати, проте через низку об’єктивних причин “Телекритика” не змогла ввійти до такого списку”, – сказав Ярослав Пахольчук, генеральний директор 1+1 media.

Нагадаємо, “Телекритика” – нішеве інтернет-видання про українську медіасферу. Засноване було у 2001 році на чолі з Наталією Лигачовою, 2004 року створено однойменну громадську організацію.

12 жовтня 2015 року на загальних зборах акціонерів було переобрано директора ТОВ "Телекритика". Замість Наталії Лигачової ним став Юрій Братаніч. 

30 жовтня 2015 року громадська організація “Телекритика” припинила співпрацю з холдингом “1+1 медіа”, а Наталія Лигачова з колективом залишили портал “Телекритика”, який повністю належав “1+1 медіа”.

8 лютого 2016 року розпочало роботу інтернет-видання “Детектор медіа” – новий проєкт команди на чолі з Наталією Лигачовою.

Liked the article?
Help us be even more cool!