ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Громадське заявляє про атаку на сайт

18.09.2019, 13:58

Редакція Громадського повідомляє, що із 17 вересня на їхній сайт вчиняється атака, яка має на меті отримання доступу до бази даних сайту.

“За даними моніторингу інцидентів, автоматичне сканування відбувалося близько години. З 22:15 була розгорнута атака вручну”, – йдеться в повідомленні. 

Спроби тривають і зараз, зазначає Громадське.

Технічна команда працює над захистом сайту.

В коментарі ІМІ редакція Громадського повідомила, що поки не може сказати, з чим пов’язана атака. “Поки редакція розбирається з ситуацією. Тому однозначно відповісти не можемо”, - сказали ІМІ.

Як повідомляв ІМІ, 18 вересня “Слідство.Інфо” та Громадське презентують спільний проєкт “Я – бот”: фільм-розслідування доводить існування “ботоферм” і пояснює, як вони працюють. Під час цьогорічної парламентської кампанії журналіст "Слідства.Інфо" Василь Бідун влаштувався на роботу в офіс столичної “агенції”, яка пише проплачені коментарі в інтересах замовника. Там йому вдалося зазирнути за лаштунки українського політичного світу.

Facebook призупинив в Україні діяльність акаунтів і груп, які вели скоординовані кампанії з дезінформації. Серед видалених сторінок виявилися акаунти видань Hyser, Znaj.ua, Politeka, які тепер недоступні.

Liked the article?
Help us be even more cool!