ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Громадське радіо отримало дозвіл на мовлення в Покровську

hromadske.radioФото – hromadske.radio

Громадське радіо отримало тимчасовий дозвіл на мовлення в Покровську Донецької області на частоті 99,6 FM. Таке рішення Національна рада з питань телебачення і радіомовлення ухвалила на засіданні 8 серпня, повідомляє Громадське радіо.

За словами директорки підприємства громадської організації “Телерадіокомпанія “Громадське радіо” Тетяни Курманової, це вже четверта частота, яку видала Громадська рада Нацради в межах проєкту із забезпечення мовлення українських радіостанцій спільно з партнерським фондом “За сильну Україну”.

“Фонд оплачує нам послуги трансляції сигналу на період дії тимчасового дозволу. Наразі частота у Покровську є комерційно непривабливою, проте соціально важливою, оскільки дозволяє активно протидіяти ворожому мовленню. Для команди радіо надважливо мовити на територіях, де ворог намагається впровадити інформаційну блокаду, сіяти паніку та поширювати неправдиві новини. Наша вчасна, виважена та перевірена інформація допомагає спростовувати російські дезінформаційні наративи, зменшувати панічні настрої та опиратись інформаційним операціям ворога”, – розповіла Курманова.

У травні Громадське радіо отримало частоти в місті Дружба Сумської області (89,9 FM), населених пунктах Велика Михайлівка та Подільськ Одеської області (88,7 та 92,0 FM).

Як повідомляв ІМІ, у Херсоні через російські обстріли пошкоджене передавальне обладнання Громадського радіо, у зв'язку з чим зараз відсутнє мовлення. Росіяни атакували Херсон та область у ніч проти 31 липня. Унаслідок одна людина загинула, ще чотири – травмовані.

Liked the article?
Help us be even more cool!