ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Громадська рада при Комітеті з питань свободи слова переобрала керівні органи

Громадська рада при Комітеті Верховної Ради з питань свободи слова переобрала свого голову. Члени ради одноголосно проголосували за директора з маркетингу телеканалу "Еспресо" Миколу Типусяка.

Про це йдеться в пресрелізі ради.

Заступником голови став Володимир Фомічов – кореспондент видання Liga.net та представник організації "Школа Медіапатріотів". Секретаркою Громадської ради залишилася Наталія Зворигіна – членкиня правління ГО "Клуб друзів "Запорізької правди".

"Я можу тільки подякувати колегам за довіру і запевнити, що громадська рада діятиме відкрито, незалежно та професійно. Ми завжди будемо відкриті до діалогу з медіа, експертами та суспільством. Адже лише спільними зусиллями ми зможемо надійно захистити фундаментальне право на свободу слова в Україні", – сказав Типусяк у коментарі "Детектору медіа".

Як повідомляв ІМІ, 3 квітня в результаті голосування головою громадської ради при Комітеті Ради з питань свободи слова став SEO та SMM-менеджер групи сайтів Afisha Media Group, журналіст, ведучий ефірів радіостанції "Філадельфія ФМ" Дмитро Комаров. Директор з маркетингу телеканалу "Еспресо" Микола Типусяк став заступником голови громадської ради, а її секретаркою – головна редакторка газети "Запорізька правда", членкиня правління ГО "Клуб друзів "Запорізької правди" Наталя Зворигіна.

Положення про громадську раду комітет затвердив 21 лютого 2024 року на своєму засіданні. Згідно з положенням, Громадська рада з питань свободи слова є постійним незалежним громадським колегіальним експертним органом при Комітеті з питань свободи слова. Її основними цілями діяльності є забезпечення прав на свободу слова, прав громадян на інформацію, гарантій діяльності засобів масової інформації, захисту прав журналістів і працівників засобів масової інформації. Директорка Інституту масової інформації Оксана Романюк також увійшла до складу громадської ради при Комітеті Верховної Ради України з питань свободи слова.

Liked the article?
Help us be even more cool!