ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Головреду Цензор.НЕТ та редактору BIHUS.Info відмовили в акредитації на пресконференцію президента

27.02.2023, 13:21

Головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов та редактор BIHUS.Info Максим Опанасенко повідомили про те, що їм відмовили в акредитації на пресконференцію президента Володимира Зеленського. Про це Бутусов написав на своїй фейсбук-сторінці та повідомив ІМІ Опанасенко.

"Пан Зеленський злякався зустрітися зі мною, керівником одного з впливових медіа, яке читають мільйони громадян, оскільки розуміє, що йому нема що сказати у відповідь на питання про провали підготовки до війни, про призначання державних зрадників на найвищі посади, про що я запитував його на минулій його великій пресконференції в листопаді 2021-го. Думаю, уся країна хотіла б почути питання про відповідальність президента за здачу півдня України, за відсутність закупівлі снарядів та мін, за все те, що призводить до таких страшних втрат наших громадян. Але Зеленський хоче сісти в теплу ванну і перетворити пресконференцію у піар-захід, де можливість чесних питань та чесних відповідей буде максимально обмежена. Політик, який намагається уникнути незручних питань, намагається ввести в оману своїх виборців", – написав Юрій Бутусов.

Він також додав скрін з відповіддю, яка надійшла йому на пошту. У ній зазначається, що "акредитація не підтверджена у зв'язку з обмеженою кількістю місць та підвищеними заходами безпеки".

У коментарі ІМІ Максим Опанасенко повідомив, що отримав таку саму відмову.
ІМІ намагався отримати коментар Офісу президента, але поки не отримав.
Як повідомляв ІМІ, 24 лютого президент Володимира Зеленського провів конференцію “Лютий. Рік незламності”. 
Liked the article?
Help us be even more cool!