ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Головред НВ повідомив, що після новини про Портнова його номер телефону виклали в мережу

13.05.2020, 12:40
Фото – Новое время
Фото – Новое время

Головний редактор НВ Віталій Сич повідомив, що після публікації на сайті видання новини про ексзаступника голови Адміністрації Президента часів Віктора Януковича Андрія Портнова його телефон виклали в мережу, а потім невідомі почали писати й телефонувати з образами та пропозиціями з'ясувати стосунки. 

Про це він написав 12 травня на своїй сторінці у фейсбуку.

За його словами, 11 травня на сайті була опублікована новина “У дисертації Портнова знайшли плагіат”. У ній видання посилалося на рішення Комітету з питань етики Національного агентства із питань забезпечення якості освіти щодо виявлення плагіату в дисертації Портнова.

Як зазначив Сич, відразу ж після цього в месенджері "Телеграм" у відкритому доступі з'явився його номер мобільного телефону та номери журналістів-розслідувачів Наталії Седлецької (Радіо Свобода), Анни Бабинець (Слідство. Інфо) і Дениса Бігуса (BIHUS.info). “Поширювали їх сам Андрій Портнов і депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Дубинський”, – написав головред НВ.

Після оприлюднення його номера телефону ввечері йому почали надходити повідомлення “з образами й пропозиціями зустрітись і з'ясувати стосунки від якогось Володимира (Сич, ..бане ти лайно, передзвони, треба зустрітися і все з'ясувати)”. 

“Вночі – пара спроб зв'язатися зі мною через відеодзвінок від, припускаю, нетверезих шанувальників творчості Портнова і Дубинського. Але загалом небагато – пять-шість осіб. Моє улюблене повідомлення надійшло від якогось Ігоря Пліцина. Він чемно запитував, чи не соромно мені продавати Україну Соресу (оригінал листа)”, – написав Сич.

Андрій Портнов та Олександр Дубінський у своїх телеграм-каналах поширили допис телеграм-каналу “Тайни депутата”, який опублікував номери телефонів чотирьох журналістів. У цьому дописі каналу “Тайни депутата” зазначалося: “Незалежні журналісти” отримують гроші в посольстві США і від американських компаній. Соросятські ЗМІ, які захищають інтереси США в Україні, метою яких є створення постійної соціальної напруженості для розкрадання природних ресурсів”.

“Ображені на розслідування Слідство.Інфо Дубінський і Портнов у своїх телеграмах поширили мій мобільний разом з мобільними інших колег. Очевидно, щоб мені писали, дзвонили й всіляко псували життя. Крім відвертих неадекватів писали й люди, з якими було приємно поспілкуватися. Навертала їх до нашої секти”, - написала на своїй фейсбук-сторінці Анна Бабінець.

Liked the article?
Help us be even more cool!