ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Голова Хмельницької ОДА визначив, хто інформуватиме журналісті про коронавірус

30.03.2020, 17:00
Фото - 123RF.COM/edgeprop.my
Фото - 123RF.COM/edgeprop.my

Голова Хмельницької обласної державної адміністрації Дмитро Габінет визначив, хто надаватиме журналістам офіційну інформацію про поширення коронавірусної інфекції на території області. Про це він заявив під час онлайн брифінгу, повідомляє Суспільне.

На прохання журналістів отримувати оперативну інформацію від створеного штабу з ліквідації надзвичайної ситуації та обласного лабораторного центру МОЗ України, голова Хмельницької ОДА Дмитро Кабінет відповів:

“В мене велике прохання до журналістів в цій ситуації. Ми визначили на засіданні комісії ТЕБ ТНС конкретний єдиний телефон штабу, який буде надавати офіційну інформацію. Звертаючись до вас, хочу сказати, офіційну інформацію не мають права надавати ніхто: ні міські голови, ні органи місцевого самоврядування, ні місцеві органи влади. Крім органів визначених законодавством. Сьогодні це є штаб і особи Хмельницької ОДА, яких я безпосередньо визначаю”.

Також Дмитро Габінет зазначив, офіційну інформацію журналісти отримуватимуть у визначений час і в офіційному порядку. Щоправда, в який саме час та яким чином голова не повідомив.

Як повідомляв ІМІ, 23 березня Волинська обласна держадміністрація визначила осіб, які коментуватимуть журналістам ситуацію щодо поширення коронавірусу в області.

Liked the article?
Help us be even more cool!