ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Геращенко пішла з ефіру телеканалу "Наш" через увімкнення Шарія

19.02.2020, 10:05
Фото – скриншот з відео телеканалу “Наш”
Фото – скриншот з відео телеканалу “Наш”

Співголова фракції “Європейська солідарність” Ірина Геращенко 18 лютого залишила студію телеканалу “Наш” через увімкнення через скайп проросійського блогера Анатолія Шарія, повідомляє "Новое время".

“Я не буду розмовляти з паном Шарієм. Я не буду в День Революції Гідності розмовляти із Шарієм. Дуже дякую”, – сказала Геращенко та вийшла зі студії.

На що Шарій, який відомий своєю антиукраїнською риторикою, зрадів і почав аплодувати. “Ось що хрест животворящий робить”, – сказав він.

Геращенко відмовилася повернутися в студію попри обіцянку Шарія не брати участь у програмі.

На своїй сторінці у фейсбуку 19 лютого Ірина Геращенко написала, що рішення відвідати студію телеканалу “Наш” було помилкою. 

“Уже багато років я не ходжу на певні телеканали і відмовляю їм в інтерв'ю. Вчора, вперше після багатомісячних запрошень, я завітала на телеканал “Наш”. Ведучий в студії годину згадував виключно Порошенка, який уже давно не при владі. Але то таке, ми звикли до брудної інформаційної кампанії проти нашої команди й готові до гострих дискусій. На запитання на кшталт “А які помилки на Майдані можна було не допускати, щоб уникнути революції?” чемно закликала ведучого не принижувати пам'ять загиблих Героїв у роковини розстрілів і не перетворювати студію на “Рашу тудей”. А потім у студію включився “журналіст”, вірніше, пропагандист Ш-й. Звичайно, я попрощалася з глядачами, які змушені дивитися це, і пішла. Не збираюся брати участь у гібридних війнах проти України”, – написала вона. 

За словами депутатки, відтепер вона не даватиме цьому телеканалу жодних коментарів.

“Я визнаю, що рішення відвідати студію телеканалу “Наш” і спробувати там донести позицію було помилкою. Там не потрібні позиції. Там важливі антиукраїнські провокації. До списку каналів, яким я в рамках інформаційної гігієни не зможу давати жодних коментарів, додається “Наш”, – написала Ірина Геращенко.

Liked the article?
Help us be even more cool!