ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Федоров обговорив з топменеджером Meta відкриття офісу в Україні

19.05.2022, 18:00
Фото – пресслужба Мінцифри
Фото – пресслужба Мінцифри

Віцепрем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров обговорив із президентом з глобальних питань компанії Meta Ніком Клеггом відкриття офісу в Україні.

Про це Федоров написав у телеграмі, повідомляє Укрінформ.

“Розповідаю деталі зустрічі з президентом з глобальних питань компанії Meta Ніком Клеггом. Ми вже сформували стратегічні плани для співпраці – відкриття офісу в Україні (дуже цього чекаємо!), боротьбу на інформаційному фронті, підтримку платформи United24 та інше”, – заявив Федоров.

Він також підкреслив, що війна вимагає сміливих рішень і дій.

Нагадаємо, 17 травня Президент України Володимир Зеленський підписав указ щодо ініціативи створення національного бренду United24 для об'єднання зусиль міжнародних партнерів у підтримці України.

Як повідомляв ІМІ, 9 лютого Президент України Володимир Зеленський звернувся до прем’єр-міністра Дениса Шмигаля з проханням активізувати роботу з відкриття в Україні представництв компаній Google (YouTube) та Meta Platforms (Facebook, Instagram). Так він відповів на електронну петицію щодо відкриття офісів цих компаній в Україні, розміщену на сайті глави держави 12 листопада 2021 року громадянкою Л. Шум.

Нагадаємо, авторка електронної петиції Люсьєн Шум стверджувала, що московські офіси компаній Facebook та YouTube “намагаються просувати проросійські наративи через дані соціальні мережі”.

Liked the article?
Help us be even more cool!