ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Фанати “Динамо” зняли банери NewsOne і “112 Україна” та повісили догори дриґом

30.09.2019, 12:05
Фото – Вікторія Куранова / 24 канал
Фото – Вікторія Куранова / 24 канал

Фанати футбольної команди “Динамо” зняли рекламні банери телеканалів NewsOne і “112 Україна” та повісили їх на своєму секторі догори дриґом, повідомляє 24 канал.

Це сталося 29 вересня під час матчу в Києві на НСК “Олімпійський” проти команди “Дніпро-1”.

Як повідомляє канал, раніше в Полтаві фанати “Динамо” вивісили банер “Пустив ОПЗЖ в наш дім – вмить ворогом став нам усім”. Цей самий банер фанати вивісили і на матчі проти “Дніпро-1”.

Це “послання”, повідомляє 24 канал, було адресовано почесному президенту клубу Григорію Суркісу, який став народним депутатом від “Опозиційної платформи – За життя” Віктора Медведчука. Саме за сприяння останнього, інформує канал, на базі “Динамо” відбувся “Кубок Верховної Ради України”, де зіграли й інші депутати ОПЗЖ. 

Як повідомляв ІМІ, 5 жовтня 2018 року власником корпоративних прав телеканалу NewsOne став соратник Віктора Медведчука, народний депутат від Опозиційного блоку Тарас Козак.

14 грудня 2018 року телеканал “112 Україна” повідомив, що новим власником каналу став народний депутат від політичної партії “Опозиційний блок” Тарас Козак.

14 червня 2019 року стало відомо, що телеканал ZIK купив Тарас Козак. На базі своїх медіаактивів він збирається створити новий медіахолдинг “Новини”.

Відразу після звістки про продаж ZIK із каналу звільнилася низка топменеджерів і журналістів.

9 липня 2019 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення звернутися до Верховної Ради з пропозиціями змін до закону “Про телебачення і радіомовлення”, щоб мати можливість у певних випадках призупиняти та анульовувати ліцензії “для запобігання антиукраїнській діяльності”.

11 липня 2019 року заступниця голови Нацради Уляна Фещук заявила, що регулятор не має доказів зв’язку телеканалів “112 Україна”, NewsOne та ZIK із головою політради партії “Опозиційна платформа – За життя” Віктором Медведчуком. 

Liked the article?
Help us be even more cool!