ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Експертка ІМІ провела семінар про журналістську безпеку для медійників каналу "Дом"

26.02.2021, 14:37
Фото Ірини Земляної
Фото Ірини Земляної

Медіаекспертка і тренерка з безпеки ІМІ Ірина Земляна провела для журналістів телеканалу “Дом” семінар про журналістську безпеку. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

Вона розповіла, як передбачити й оцінити ризики та до чого потрібно бути готовими, працюючи над особливо глибокими та важливими розслідуваннями. 

Також Земляна згадала про найактуальніші види загроз та про кібербезпеку.

“Насправді мало журналістських офісів турбуються про безпеку. Часто журналістів просто відправляють працювати, не надаючи їм елементарних засобів безпеки або знань. Тому в мене особлива повага до телеканалу, що потурбувався про це. Чомусь журналістську безпеку пов’язують саме з подіями на сході – з мінами, розтяжками. Але всі ми пам’ятаємо акцію під Верховною Радою України, коли вибухнула граната. Тому турбуватися про безпеку необхідно щодня”, – наголосила медіаекспертка.

Фото Ірини Земляної

Нагадаємо, “Дом” – державний цілодобовий розважально-інформаційний телеканал в складі держпідприємства “Мультимедійна платформа іномовлення України” (до цього ДП “МПІУ” мовило тільки під брендом телеканалу іномовлення UATV). “Дом” почав мовлення 1 березня 2020 року. Канал транслюється на тимчасово окуповані території (ТОТ) Донецької та Луганської областей, АР Крим та м. Севастополя.

З 1 березня 2021 року телеканал “Дом” розширює своє покриття: збільшиться кількість передавачів як цифрових, так і аналогових, також “Дом” з’явиться в кабельних мережах Донецької та Луганської областей (підконтрольна територія) та розпочнеться супутникове мовлення.

Liked the article?
Help us be even more cool!