ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Двоє херсонських журналістів отримали ордени "За заслуги" від Президента України

06.06.2022, 18:46

Президент України Володимир Зеленський вручив ордени “За заслуги” III ступеня двом журналістам з Херсонської області – Ірині Староселець і Олегу Батуріну.

Відповідний указ Президент України 394/2022 підписав 6 червня, повідомляє Суспільне.

“Не очікував, це цілковита несподіванка, сказали вчора, що сьогодні вручатимуть”, – розповів Суспільному Олег Батурін.

“Нагороду вважаю не лише моєю, але й усіх, хто лишається на окупованій Херсонщині та інформує. Це наш спільний внесок у перемогу”, – сказала Суспільному Ірина Староселець.

Як повідомляв ІМІ, Олег Батурин – журналіст газети “Новий день”. 12 березня в Каховці його викрали. 20 березня його відпустили.

Ірина Староселець – власкор видання “Укрінформ”, висвітлювала події повномасштабної війни з перших її днів. Через це окупанти їй погрожували.

6 червня, з нагоди Дня журналіста Президент України Володимир Зеленський вручив державні нагороди українським працівникам медіа та членам родин представників ЗМІ, які загинули внаслідок повномасштабного вторгнення Росії.

Зокрема, відзначив орденом “За заслуги” ІІІ ступеня журналіста і журналістку з Луганської області – кореспондентку Державного підприємства “Мультимедійна платформа іномовлення України” Анастасію Волкову та фотокореспондента Укрінформу Олексія Ковальова.

Liked the article?
Help us be even more cool!