ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Двох журналісток пересадили в інший вагон, віддавши їхні місця "слугам народу"

01.10.2021, 16:28
Фото – фейсбук Анни Стешенко
Фото – фейсбук Анни Стешенко

Двох репортерок, які їхали 30 вересня висвітлювати розширене засідання фракції “Слуга народу” в Трускавці, попросили пересісти в інший вагон через “організовану групову поїздку”, повідомляє Цензор.НЕТ.

Частина депутатів “Слуги народу” добиралася на засідання фракції, яке відбуватиметься 1–2 жовтня, потягом Київ – Трускавець.

Під час посадки пасажирів виявилося, що двоє нардепів хочуть сісти на місця, квитки на які купили журналістки.

Після звернення до провідників і перевірки квитків провідниця 17-го вагону попросила представниць ЗМІ пересісти в інший.

Журналістки попросили покликати начальника потяга. Він прийшов і показав телеграму-“попередження”, яку, за його словами, отримав щойно. У телеграмі зазначено, що пересадка необхідна “у зв'язку з організованою груповою поїздкою”.

Журналістками, яких пересадили, виявилися парламентські кореспондентки Анна Стешенко та Ольга Москалюк.

Як написала у фейсбуку Анна Стешенко, вона з колегою заздалегідь купили квитки на потяг Київ – Трускавець, але потрапили у вагон зі “слугами народу”. 

“Зайняли місця, як кажуть, відповідно до придбаних квитків. І тут... Та-дам... Приходять два нардепи (прізвищ називати не буду). І, як виявилося, у двох депутатів куплені квитки на наші місця. Далі більше. Прибігає начальник поїзда (!!!) і тремтячими руками показує телеграму (ось вона! Діджиталізація!). У ній – “Про пересадку пасажирів... У зв'язку з ОГП”... Бідний начальник поїзда переплутав на нервах: “У зв'язку з поїздкою ОПГ”. Ми сміялися. [...] Довго вибачався, хоча він тут точно ні до чого. У підсумку нас переселили в сусідній вагон з “простими смертними”, – написала вона.

Фото – фейсбук Анни Стешенко

Нагадаємо, 1–2 жовтня в місті Трускавець (Львівська область) відбудеться виїзне засідання фракції “Слуга народу”, у якому візьме участь Президент України Володимир Зеленський.

Liked the article?
Help us be even more cool!